Una enganxada als bous al carrer de Nules obliga a suspendre'ls

La víctima, un home de 36 anys, ha sigut traslladat a l'Hospital General de Castelló per a ser sotmés a cirurgia maxil·lofacial

Imatge d'arxiu de la façana de l'Ajuntament de Nules
Imatge d'arxiu de la façana de l'Ajuntament de Nules / Ajuntament de Nules

Aquest diumenge de vesprada en l'última exhibició de bous al carrer de la programació especial de l'Ajuntament de Nules per a reactivar les festes, una greu enganxada ha fet que se suspenguen la resta d'activitats taurines de la jornada .

Fonts de la Policia Local han confirmat que es tracta d'un home de 36 anys natural d'Onda, que ha resultat ferit de gravetat a l'ull i la boca a conseqüència d'una cornada a la cara. Segons ha pogut saber À Punt NTC, la seua vida no perilla i el seu diagnòstic es reservat.

La víctima ha sigut ingressada a l'Hospital de la Plana, on ha sigut traslladat acompanyat del metge encarregat de cobrir el servei taurí. Després ha sigut traslladat a l'Hospital General de Castelló per a ser sotmés a cirurgia maxil·lofacial.

El consistori ha decidit, d'acord amb la normativa vigent, cancel·lar els actes taurins perquè no podia continuar oferint el servei mèdic obligatori.

També et pot interessar

stats