Una empresa de Malàisia afirma que ha creat el "primer condó unisex"

A més d'adaptar-se a l'anatomia d'homes i dones, cobreix més parts dels genitals i abdomen per a evitar malalties de transmissió sexual

L'inventor del Wondaleaf, John Tang Ing Ching, revisa el condó unisex a la seua fàbrica en Sibu, Malàisia
L'inventor del Wondaleaf, John Tang Ing Ching, revisa el condó unisex a la seua fàbrica a Sibu, Malàisia / Reuters

Una empresa malàisia afirma que ha creat el "primer condó unisex" que, a més d'adaptar-se a l'anatomia d'homes i dones, cobreix més parts dels genitals i abdomen per a evitar malalties de transmissió sexual. L'anticonceptiu, anomenat Wondaleaf Unisex, es troba a la venda a través de la web de l'empresa que ho fabrica, Twin Catalyst, fundada pel ginecòleg malaisi John Tang.

El doctor Tang va dissenyar aquest anticonceptiu el 2014, però va ser presentat el setembre passat després d'anys d'investigació i cerca de finançament.

"Wondaleaf Unisex Condom pot usar-se com un preservatiu extern i intern. És el primer condó unisex i ha sigut rigorosament provat per a comprovar la seua seguretat", assenyala la pàgina web de la companyia que, de moment, només ven el producte a Malàisia.

Twin Catalyst explica que els preservatius convencionals masculins es desprenen a vegades i a més no cobreixen parts de l'abdomen que també poden infectar-se amb malalties venèries.

El condó dissenyat per Tang pot inserir-se dins de la vagina o col·locar-se en el penis i usa un adhesiu suau per a cobrir més àrees entorn dels genitals, així com un lubrificant per a facilitar-ne l'ús.

El preservatiu unisex està fabricat amb puliuretà, un tipus de plàstic fi que s'usa normalment per a cobrir ferides perquè no causa reaccions adverses a la pell o els genitals.

També et pot interessar

stats