Una dona i el fill de dèsset mesos moren per una fuita de gas a Guipúscoa

El marit, que va telefonar als serveis d’emergència, està ingressat estable en l’hospital

Ajuntament de Zaldibia, una xicoteta localitat guipuscoana, situada als peus de la serra d'Aralar
Ajuntament de Zaldibia, una localitat guipuscoana situada als peus de la serra d'Aralar / Ajuntament de Zaldibia

Una dona de 25 anys i el fill, de dèsset mesos, han mort aquest dimecres a la localitat guipuscoana de Zaldibia per una fuita de gas. El pare està ingressat a l’hospital, segons ha confirmat el Departament de Seguretat basc.

L’home ha sigut precisament qui ha donat la veu d’alarma i ha avisat el servei d’emergències. Cap a les 6:20 h ha telefonat advertint que es trobava indisposat al seu domicili i que la seua dona i el seu fill, que es trobaven en un dels dormitoris del pis, no reaccionaven.

Quan els serveis d’emergència han arribat a l'habitatge, malgrat intentar reanimar la dona i el menor, no han reaccionat a les maniobres. L’home ha hagut de ser traslladat a un centre hospitalari, on està ingressat en situació estable, després d'inhalar, possiblement, monòxid de carboni.

L'alcaldessa de Zaldibia, Estitxu Mujika, ha explicat, en declaracions a Euskadi Irratia, ha manifestat que la família havia arribat a la localitat feia cinc anys i, pel que sembla, tenia "problemes amb la caldera de gas".

També et pot interessar

stats