Una dona mor en caure en un autobús de l’EMT per una frenada brusca

La passatgera, de 65 anys, es va pegar un colp al cap i no ha superat l’hemorràgia que li va generar l'impacte

 

Un autobús de la xarxa EMT de València
Imatge d'arxiu d'un autobús de l'EMT de València / À Punt NTC

Una dona de 65 anys ha mort en caure dins d’un autobús públic de València, de l’Empresa Municipal de Transport (EMT), i pegar-se un colp al cap per la frenada inesperada del vehicle. L'accident es va registrar a l'altura del pont d'Aragó el passat 25 d'abril i la víctima va ser traslladada a un centre hospitalari amb vessament cerebral i parada cardiorespiratòria.

Pel que sembla, la caiguda de la dona, registrada dimarts passat, va estar relacionada amb l'estat del trànsit. Després de l'incident el conductor de l'autobús, de la línia 92, va avisar al centre de coordinació demanant assistència. El diari digital El Espanyol informa que la probable causa de la mort va ser una frenada i que la morta era una professora jubilada de les Escolàpies de València.

Des del col·legi de les Escolàpies, han lamentat la seua mort. 

Des de l'EMT han assenyalat que no poden informar dels fets ocorreguts perquè no disposen de dades de l'estat del passatge per la Llei de Protecció de Dades. El comitè d'empresa de l'EMT ha lamentat el "desafortunat fet", ha traslladat el seu condol als familiars de la dona, i ha assenyalat que el conductor està molt afectat pel succés.

També et pot interessar

stats