Una dona mor atropellada per un patinet elèctric a Esplugues de Llobregat

Aquesta és la primera mort reconeguda a Espanya per aquest fet.

Patinet elèctric
Patinet elèctric / Europa Press

Una dona de 92 anys va morir després de ser atropellada per dos joves que viatjaven en un patinet elèctric a la localitat d'Esplugues de Llobregat, a Barcelona. El patinet circulava a una velocitat de 30 quilòmetres per hora. A causa del colp, la víctima va caure a terra es va pegar un colp al cap, a conseqüència del qual va morir pocs dies després. Aquesta és la primera mort reconeguda per un atropellament de patinet elèctric.

Segons fonts policials, l'accident es va produir el mes d'agost però s'ha conegut ara, quan s'ha obert el procediment judicial. La fiscalia estudia acusar els dos joves d'una imprudència greu amb resultat de mort. Com que no és un vehicle de motor, el delicte contra la seguretat viària queda descartat, però la modificació d'aquest vehicle per a incrementar la velocitat és un fet que preocupa a la fiscalia.

El ministre d'Interior, Fernando Grande-Marlaska, ja ha avançat que donat que no hi ha una regulació especifica per a aquests vehicles, es revisarà el codi de circulació per a estudiar la normativa del patinet elèctric. La Direcció General de Trànsit també col·laboraria i elaboraria unes possibles pautes per als vianants i usuaris dels patinets elèctrics.

També et pot interessar

stats