Una dona es llança d'un segon pis al Palomar quan l'agredia la parella

Un jutjat d'Ontinyent ha enviat a la presó l'home, que va oposar una forta resistència i va intentar furtar l'arma a un dels agents

Imatge del balcó des d'on va botar la víctima, a Palomar
Imatge del balcó des d'on va saltar la víctima, al Palomar / À Punt NTC

El jutjat de guàrdia d'Ontinyent ha enviat a presó un home d'uns 27 anys per agredir la parella al Palomar, a la Vall d'Albaida, en un presumpte cas de violència masclista que va tindre lloc el divendres passat.

Testimonis presencials han informat À Punt d'una discussió violenta i prolongada, durant la qual l'home suposadament va agredir la dona, de 34 anys, i que va acabar amb la víctima saltant des del balcó del segon pis de l'habitatge on la parella vivia de lloguer, en l'intent de fugir dels colps.

"Crec que intentava saltar al balcó de baix, però va caure a la furgoneta que hi havia aparcada baix", ha explicat una veïna de la parella. "Els dos estaven barallant-se de manera molt lletja i agressiva, crec que s'havien pres alguna cosa, quan vam veure la xica eixir al balcó. L'home l'abraçava i ella intentava botar".

La víctima va ser atesa de diversos talls i hematomes pel cos, producte de la possible agressió, segons han informat a À Punt fonts del veïnat.

Alertada pels veïns, una patrulla de la Guàrdia Civil va detindre l'home, que va oposar una forta resistència i va intentar furtar l'arma reglamentària a un dels agents.

L'alcalde de la localitat, Jordi Vila, ha confirmat que la dona ja ha rebut l'alta i diumenge va tornar al poble per a arreplegar efectes personals.

També et pot interessar

stats