Una altra dona denuncia que el detingut per la desaparició de Marta Calvo va intoxicar-la

Es tracta del quart cas similar pel que s'investiga Jorge Ignacio Palma.

VÍDEO | Una altra dona denuncia que el detingut per la desaparició de Marta Calvo va intoxicar-la

Un altra dona ha denunciat que el detingut per la desaparició de Marta Calvo, Jorge Ignacio Palma, la va intoxicar amb cocaïna durant una cita sexual, segons ha informat el subdelegat del govern espanyol a València, José Roberto González.

González ha recordat que s'ha reobert la investigació d'altres dos casos de prostitutes mortes a València en circumstàncies similars, i ha afirmat que "s'obriran tots el casos que hi tinguen una similitud o que s'hi puguen relacionar", tot i que això no significa que, finalment, estiguen vinculats. 

El subdelegat del govern també ha informat que estudien si el sospistós ha actuat en altres comunitats autònomes i ha demanat col·laboració a "totes les persones que hi puguen tindre alguna relació i aportar informació nova" sobre el cas.

Precisament, aquest matí s'han représ els treballs de recerca de les restes de Marta a l'abocador de Dosaigües , on ahir van començar a treballar 30 agents de la Guàrdia Civil ajudats per gossos ensinistrats per a identificar cadàvers.

També s'ha ampliat el radi de recerca del cos de Marta en zones rurals i muntanyoses de Manuel i dels voltants. De fet, s'ha demanat que els efectius de la Unitat Militar d'Emergències allarguen dos o tres dies més  la seua col·laboració amb la Guàrdia Civil.

També et pot interessar

stats