Una dona intenta cremar-se a l'estil bonze al port de València perquè no quedaven passatges per a Algèria

Acompanyada del seu fill de set anys, volia viatjar al país perquè havia mort sa mare

Terminal del Port de València
Imatge d'arxiu de la terminal del Port de València / Autoritat Portuària de València (APV)

Una dona de 37 anys ha intentant aquest dimarts cremar-se a l'estil bonze al port de València, on estava acompanyada del seu fill de set anys, després de comunicar-li que no hi havia bitllets per al ferri de Baleària amb destinació a Mostaganem (Algèria), on volia viatjar perquè havia mort sa mare.

El succés s'ha produït al voltant de les 11:15 hores a les instal·lacions portuàries quan la dona, que resideix a Bilbao i tenia permís de residència a Espanya per a treballar, ha intentat comprar un bitllet per al ferri, segons han informat fonts de l'Autoritat Portuària.

Després de comunicar-li que el passatge estava complet i que havia d'esperar a mitjan mes per a poder embarcar, la dona s'ha ruixat amb vora un litre de gasolina que portava en una botella i, amb un encenedor, ha amenaçat de botar-se foc. En aquest moment, un vigilant de seguretat de la companyia i dos policies portuaris s'han abalançat sobre ella, li han llevat l'encenedor i han impedit que s'encenguera, en una acció "molt ràpida" i "de molta tensió", segons les fonts.

La dona, que tenia el pit irritat per la gasolina, l'han traslladada a l'Hospital La Fe amb el seu fill, que no ha patit danys. El president de l'APV, Joan Calabuig, ha felicitat els policies portuaris per "l’agilitat i valentia" per haver evitat la tragèdia.

També et pot interessar

stats