Una dona cau per una finestra quan fugia de la seua exparella a Manises

L'home s'ha presentat de matinada a la vivenda amb un ganivet en la mà.

Una dona cau per una finestra quan fugia de la seua exparella a Manises
Una dona cau per una finestra quan fugia de la seua exparella a Manises

Una dona es troba ingressada a l'UCI de l'Hospital La Fe de València després de precipitar-se al buit per una finestra quan intentava fugir de la seua exparella, que s'ha presentat a la vivenda de matinada armat amb un ganivet. 

La policia investiga si la dona ha caigut accidentalment, s'ha llançat voluntàriament o l'ha espentada l'home, que ha sigut detingut i està acusat per temptativa d'homicidi i contra el qual no consta orde d'allunyament. La víctima ha sigut traslladada en un primer moment a l'hospital de Manises des d'on l'han remesa a la Fe, on es troba ingressada conscient a l'UCI.

Els fets han ocorregut sobre les 2:30 hores quan s'ha rebut una telefonada a la sala del 091 en la qual s'alertava d'una discussió i que hi havia una dona convulsionant al carrer després d'eixe altercat.

La policia desplaçada al lloc dels fets ha trobat la dona semiinconscient, amb sang al cap i que havia impactat amb un cotxe després de caure per una finestra.

Segons els agents, l'exparella, de 52 anys, s'havia presentat a la casa armat amb un ganivet i amenaçant-la, per la qual cosa ella es va tancar en una de les habitacions. L'home va trencar la porta i va aconseguir accedir-hi, moment en què ella es va precipitar al buit, en circumstàncies que s'estan investigant.

També et pot interessar