Una dona de Bétera denuncia amenaces d'un alt càrrec militar

El tinent coronel, que també ha denunciat la veïna, hauria utilitzat el Facebook de la seua esposa.

Una dona de Bétera denuncia amenaces d\'un alt càrrec militar
Una dona de Bétera denuncia amenaces d'un alt càrrec militar

Una dona de Bétera (Camp de Túria) ha denunciat unes amenaces que suposadament havia rebut en una xarxa social a nom d'un tinent coronel de la Caserna General Terrestre d'Alta Disponibilitat de l'OTAN. Al mateix temps, aquest ha interposat una altra denúncia contra la dona, en la qual s'afirma que qui va realitzar els comentaris va ser la seua esposa, María Dolores Guillén, que està en la llista de Vox a les eleccions municipals de la localitat.

Al principi del comentari, qui escrivia el text deia: "Soc el marit de la propietària d'aquest Facebook" i posava el seu nom en la xarxa social per si la denunciada volia contactar amb ell. No obstant això, en la denúncia que ha interposat el tinent coronel, per injúries i que ha sigut facilitada per Vox València, l'home afirma que el comentari el va realitzar la seua esposa usant el seu nom, després d'un missatge de la denunciant.

El militar declara en la seua denúncia que la dona "va començar a increpar i insultar" la seua esposa perquè, en ser "afiliada/simpatitzant de Vox" considera que és "feixista", i que els comentaris "van anar pujant de to i sent molt agressius i despectius". A més, assenyala que la dona va accedir al perfil de la seua esposa i, per a "atacar", va fer al·lusió al fet que té un fill negre i un altre discapacitat, per la qual cosa "ser de Vox no té diagnòstic".

El tinent coronel també denuncia que la dona va accedir al perfil de la candidata de Vox per a agafar una imatge d'ell i publicar-la en el seu propi compte acompanyat del nom, cognoms i càrrec del militar, així com del missatge que havia escrit l'esposa.

També et pot interessar