Detenen una dona de 42 anys per matar sa mare a Alcoi

La víctima, de 65, tenia diverses ferides incises i contuses a l'altura del pit i també un cinturó nugat en el coll

Façana de la comissaria de Policia Nacional d'Alcoi
Façana de la comissaria de Policia Nacional d'Alcoi / À Punt NTC

Presumpte matricidi a Alcoi. Una dona de 42 anys ha matat suposadament sa mare, de 65, en el domicili familiar. Eren vora les set del matí d'aquest dimarts quan han trobat sense vida la víctima, que presentava diverses ferides incises i contuses a l'altura del pit i també un cinturó nugat al coll, entre altres lesions.

Segons ha informat la Policia Nacional, han rebut una telefonada del 112 i després de personar-se en l'habitatge una dotació policial, ha sigut la mateixa filla i presumpta agressora la que ha obert voluntàriament la porta del domicili. Aleshores ha manifestat haver sigut l'autora dels fets.

Després de localitzar el cadàver, s'ha activat el protocol de delictes violents amb la finalitat de preservar l'escenari del crim fins a l'arribada de la comissió judicial i el metge forense, així com dels especialistes de policia científica.

Una altra filla de la víctima que no es trobava a casa en el moment dels fets ha alertat la Policia Nacional. Sembla que ha explicat als agents en una telefonada que la seua germana té problemes psicològics, residia temporalment amb la mare i l'havia matada després d'una discussió a l'interior de l'habitatge.

La presumpta matricida ja està detinguda i l'han traslladada a les dependències de la Comissaria de Policia Nacional d'Alcoi, on els agents encarregats del cas investiguen encara les circumstàncies del succés.

També et pot interessar

stats