Una disputa acaba amb un violent atropellament a una jove a Torrevella

Les imatges que circulen per les xarxes socials mostren que el conductor fa marxa arrere en sentir que l'insulten i colpeja la jove en reprendre la marxa

Atropellament a Torrevella / Social Drive

Les actituds violentes al volant no deixen de sorprendre. Una de les últimes que ha transcendit, la de l’atropellament d’una jove a Torrevella, circula aquests dies per les xarxes socials. En el vídeo, que un usuari va capturar amb el mòbil, s’aprecia que un conductor, a qui una vianant insulta en passar, en sentir que l’increpen fa marxa arrere i en reprendre la marxa colpeja la jove.

L'actitud desencadena la indignació i els improperis de la resta de vianants que estaven en aquell moment al lloc dels fets, que van passar de nit i davant la mirada de diversos joves que estaven a la zona. Sembla que tot va passar als voltants d’una discoteca d’aquest municipi del Baix Segura.

En les imatges difoses per les xarxes socials no es veu si el conductor atén la víctima o l’estat en què queda la jove després de la violenta reacció del conductor. La Guàrdia Civil no va intervindre en l’incident, ja que va ocórrer dins del nucli urbà. I en el cas de la Policia Local de Torrevella, fonts municipals han assegurat a À Punt no tindre constància de cap denúncia, però reconeixen que els fets es van produir al municipi. 

També et pot interessar