Una desfilada solidària de joves busca conscienciar sobre l'economia circular

L’acció està organitzada per Proyecto Vivir i compta amb la col·laboració de Miss Grand València, el Centre del Carme i À Punt

La botiga solidària de la fundació Proyecto Vivir
La botiga solidària de la fundació Proyecto Vivir / Proyecto Vivir

La fundació Proyecto Vivir ha organitzat dimarts una desfilada solidària de moda jove per a reivindicar el valor de les peces de segona mà i trencar amb els cànons de moda imposats actualment. Després de la inauguració de la botiga solidària, tant adolescents com el voluntariat de la fundació i les candidates de Miss Grand València d’enguany exhibiran les peces donades. 

L'esdeveniment té lloc a la Sala Refectori del Centre del Carme de Cultura Contemporània i compta amb la col·laboració d’À Punt.

En un comunicat, l’associació assegura que els joves cada vegada són més conscients de la transformació social i de la cura pel medi ambient, amb un auge en els últims anys de la compra i venda de roba de segona mà. "Aquesta mesura cada vegada va guanyant més protagonisme per a frenar la tendència del fast fashion", apunten.

L'objectiu, afirmen des de Proyecto Vivir, és donar a conéixer un nou projecte per a ajudar joves de famílies en risc d'exclusió social en forma de beques, alhora que busca mostrar "les infinites opcions" que pot oferir la moda de segona mà amb la finalitat de connectar els joves amb valors com la solidaritat i conscienciació mediambiental.

Proyecto Vivir és una fundació que treballa amb dones excloses de la nostra societat i víctimes de maltractament físic o psicològic per part de les parelles, de la família o del mateix entorn social. Des del seu naixement el 1994 ha mantingut com a meta el desenvolupament i l'emancipació de la dona. Per això, treballa també amb els fills menors d'aquestes dones, i procura una intervenció integral no només de la persona, sinó del context social i familiar.

També et pot interessar

stats