Una catedràtica de la Universitat de València guanya el Premi Nacional de Defensa 2018

El guardó reconeix la contribució de Consuelo Ramón a la difusió dels temes relacionats amb la defensa en l'àmbit educatiu.

Consuelo Ramón és especialista en problemes de Dret Internacional Humanitari
Consuelo Ramón és especialista en problemes de Dret Internacional Humanitari

La catedràtica Consuelo Ramón ha guanyat el Premi Nacional de Defensa 2018 en la modalitat de docència universitària per la seua “dilatada trajectòria d'activitat docent i investigadora en favor de la difusió de la cultura de defensa”.

El guardó reconeix la contribució de persones o entitats docents per la seua activitat orientada a la difusió dels temes relacionats amb la defensa en l'àmbit educatiu, especialment a través de l'execució de projectes curriculars en les diferents etapes formatives.

Ramón és catedràtica de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals a la Facultat de Dret la Universitat de València i lidera el grup de recerca en Dret Internacional dels Drets Humans. A més, és membre de l'Institut de Drets Humans (IDH) de la UV, del qual va ser directora entre 2010 i 2016.

Així mateix, és especialista en problemes de Dret Internacional Humanitari, política europea de seguretat i defensa, polítiques de cooperació i ajuda al desenvolupament i qüestions de terrorisme i drets humans.

També et pot interessar

stats