Una campanya amb vinils recorda al veïnat de Xilxes que "el millor so de la nit és el so de la mar"

L'Ajuntament informa amb missatges de grans dimensions al carrer que el descans és un dret i que cal controlar el soroll

Un dels vinils de la campanya
Un dels vinils de la campanya / Ajuntament de Xilxes

Arriba l'estiu i és època de vacances i diversió, però també de descansar i desconnectar. Però a Xilxes una part del veïnat té complicat el descans, ja que aquest poble de la Plana Baixa de 2.800 habitants supera els 15.000 en la temporada estival.

L'Ajuntament de Xilxes ho sap i per això un any més, i ja en van cinc, ha posat en marxa una campanya per a respectar el descans del veïnat. El consistori recorda a veïns i visitants que cal controlar el soroll i ho fa amb vinils de grans dimensions.

Els vinils col·locats a terra contenen imatges cridaneres i missatges com "El millor so de la nit és el so de la mar" o "Gaudir i respectar el descans del veïnat és possible".

Missatges al passeig marítim
Missatges al passeig marítim / Ajuntament de Xilxes

Al veïnat li sembla bé iniciatives com aquesta, perquè a l'estiu a les zones de platja fa calor, les finestres estan obertes i "se senten tots els sorolls".

I així Xilxes fa una crida al silenci, ja que hi ha gent de vacances, però també altres que treballen. Tot i excepcions, la campanya sembla que funciona en la major part de la població.

La campanya en un carreró
La campanya en un carreró

També et pot interessar

stats