Una caminada solidària a València destina 14.000 € a persones sense sostre

La iniciativa, que se celebra per primera vegada a la ciutat, espera que hi participen més de mil persones.

La iniciativa, que se celebra per primera vegada a la ciutat, espera que hi participen més de mil persones
La iniciativa, que se celebra per primera vegada a la ciutat, espera que hi participen més de mil persones

Més de mil persones participen aquest diumenge a València en la primera edició de la Magic Line SJD, una caminada solidària que destinarà més de 14.000 euros als serveis socials de Sant Joan de Déu i a la seua labor d’atenció a persones sense sostre.

Amb el lema “Molt més que una caminada”, la iniciativa se celebra per primera vegada a la ciutat i consisteix a fer una ruta a peu, en grups de cinc a vint persones, amb tres opcions de recorregut a escollir, segons ha detallat l'arquebisbat.

Prèviament, les persones participants han de plantejar-se un repte econòmic que han d’aconseguir abans del dia de la prova, a través d’accions solidàries, per a després destinar la recaptació als serveis socials d’aquesta organització.

En total s’hi han inscrit 78 equips, conformats per un total de 1.022 persones, procedents de parròquies, col·legis, centres de la Universitat Popular de València i grups de famílies i amics. La quantitat recaptada arriba a un total de 14.116 euros, prop del repte marcat, que ascendia a 14.959 euros.

La Magic Line SJD, que ja compta amb edicions a Barcelona i a Mallorca, proposa tres rutes. La primera, de vint quilòmetres, ix des d’Alboraia i passa per l’horta. La segona, de deu, des de l’Hospital València Mar, i arriba fins a la Malva-rosa. I la tercera, de cinc quilòmetres, comença a la Ciutat de les Arts i les Ciències i enllaça diferents museus de la ciutat. 

L’esdeveniment finalitza amb una festa a la plaça de l’Ajuntament, amb activitats i animació a partir de migdia.

També et pot interessar

stats