Una botiga de Benimaclet comercialitza el grafit d’un acte vandàlic

El propietari de l’establiment va pensar que podia fer una broma que molestara el grafiter i traure'n profit

Una botiga de Benimaclet comercialitza el grafit d’un acte vandàlic / À Punt NTC

Una botiga de Benimaclet ha patit un acte vandàlic d'un grafiter i, lluny d'enfadar-se, el propietari li l'ha tornada. L'amo de l’establiment va pensar que podia fer una broma que molestara el grafiter i traure'n profit. Segons el propietari, ha sigut un enuig que ha acabat convertint-se en una oportunitat de negoci.

Es tracta de Goatxa, una botiga de camisetes del barri de Benimaclet. L'amo va arribar a l'establiment i va veure una pintada. “Vaig veure que m'havien deixat un regal en forma de firma en la banderola que estime i la qual tinc afecte des de fa més de setze anys”, ha declarat Juanfran, gerent de la botiga.

Abans de netejar-la va decidir immortalitzar la pintura i disposar-se a fer negoci. L'amo afirma que “va preferir registrar la marca i comercialitzar-la. Ho vaig posar a la botiga en línia, en altres botigues de dissenys i ha sigut un èxit. És d'aquestes típiques bromes que t'exploten a la cara, perquè damunt ho vaig posar a un preu especial de 12 euros... Tot per la broma”.

La broma ha acabat que en 48 hores el comerciant ha fet una caixa de 3.000 euros, amb comandes que arriben de totes les parts d'Espanya.

També et pot interessar

stats