Una boda falsa organitzada per un grup d'amics es fa viral a València

Un grup d’amics va organitzar aquest esdeveniment, que ha triomfat en les xarxes socials

La no-boda és l'excusa de moda per a fer una festa amb amics / À Punt NTC

Hi ha qui pensa que la millor part de casar-se és la festa. Per això, un grup de joves ha decidit celebrar una boda a València, però sense matrimoni real. En aquesta espècie de festa temàtica, els promesos i la resta de perfils es triaren per sorteig. A més, els va eixir barat, només 55 euros per convidat. En les xarxes socials aquesta boda falsa ja s'ha fet viral: en TiktTok ja tenen quasi un milió de reproduccions. Els amics van tardar dos mesos a organitzar-ho tot, entre fer excels i reunions per a l’esdeveniment. “Ahir em vaig casar” bromejava el xic que va fer de no-nóvio en el seu perfil de TikTok.

Encara que no se celebrara cap matrimoni, era una festa de protocol. “Jo no tenia vestit, van fer que me'n comprara un perquè em digueren: tu aniries així a una boda” ha explicat un altre dels convidats. Els joves es preocuparen per a evitar qualsevol molèstia, i fins i tot, es guanyaren la simpatia de la policia. “Ens deixaren tirar la traca, aparcar l’autobús, el cotxe nupcial” ha assegurat un dels organitzadors. 

Ara ja estan pensant en la següent, encara que no saben si serà “un no-bateig o un no-divorci”, han afirmat, ja que “per a celebrar no hi ha necessitat d’excusa”. Això, han assegurat, és “molt valencià, molt d’ací”. 

També et pot interessar

stats