Una baralla multitudinària a València se salda amb huit detinguts

Els arrestats, sis d'ells menors, s'enfronten a un delicte de renyina tumultuària

Agents de la Policia Nacional
Agents de la Policia Nacional / CNP

La Policia Nacional ha detingut a València huit joves, sis d'ells menors d'edat, per estar suposadament implicats en una baralla tumultuària ocorreguda al districte de Trànsits el passat dimecres de vesprada. Segons han informat a EFE fonts de la Prefectura Superior, l'incident es va produir al voltant de les 20:00 hores i diversos veïns i veïnes de la zona telefonaren al 091 per a avisar que una trentena de joves participaven en un altercat.

Els agents realitzaren diverses batudes per la zona i localitzaren un grup de joves amb lesions, cap d'elles de gravetat. Portaven passamuntanyes com els que havia descrit el veïnat que va alerta les forces de seguretat.

A tots se'ls imputa un delicte de renyina tumultuària i a dos d'ells, a més, un delicte de desobediència per resistir-se a la intervenció policial. Els sis menors han passat a la disposició de la secció de la Fiscalia amb competències en la matèria i la resta han declarat davant el jutge.

Les mateixes fonts han informat que no va haver-hi confiscacions d'armes blanques ni consten ferits greus. La policia no ha determinat, de moment, que el succés responga al perfil d'una baralla entre bandes juvenils.

També et pot interessar

stats