Una baralla múltiple a Castelló acaba amb un jove ingressat a l'hospital per ferides d’arma blanca

Els agents han hagut de detindre dues persones per a evitar que la baralla adquirira majors dimensions

Un agent de la Policia Nacional al costat del seu cotxe patrulla
Un agent de la Policia Nacional al costat d'un cotxe patrulla / Europa Press

Agents de la policia local de Castelló han detingut a les sis del matí d'aquest dissabte un home de 23 anys per un presumpte delicte de lesions després que agredira un altre home amb una arma blanca durant una baralla a l'exterior d'un local d'oci nocturn. A més, durant la intervenció policial també s'ha arrestat un jove de 18 anys per dificultar greument la tasca dels agents.

Quant a la víctima, un adult de 22 anys, ha acabat amb una ferida al muscle i una altra al tors i l'han hagut d'atendre a l'Hospital General de Castelló. Les dues detencions han sigut possibles gràcies a la ràpida intervenció de la policia, que ha impedit que la baralla adquirira majors dimensions.

L'alerta l'ha donada el Servei d'Emergències 112, que avisava els agents d'una baralla entre diversos joves a l'exterior d'una discoteca del polígon els Xiprers de Castelló de la Plana, on s'havia produït un apunyalament.

Només arribar al lloc dels fets, la Policia Local junt amb dues dotacions de la Policia Nacional han sigut requerits per diversos joves que es trobaven en un carrer limítrof. Aquests han informat els policies que un grup de persones que es trobaven a la porta del local havien protagonitzat una baralla múltiple moments abans de l'arribada dels agents. 

Al costat dels testimonis de la brega, la policia ha trobat el jove agredit, que estava commocionat i presentava dues ferides sagnants. Després de sol·licitar l'assistència del Servei d'Urgències sanitàries, els agents han identificat les persones implicades en la baralla i han detingut immediatament el presumpte agressor per un delicte de lesions amb arma blanca i baralla tumultuària. El jove apunyalat continua ingressat a l'hospital amb pronòstic reservat.

També et pot interessar

stats