Una baralla a Benidorm acaba amb un mort i un ferit per arma blanca

La Policia Nacional investiga les circumstàncies del succés i ha detingut al supervivent, de 60 anys, que continua hospitalitzat

Imatge d'arxiu de la Policia Nacional de Benidorm
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional de Benidorm / Europa Press

Una disputa entre dos homes en una vivenda de Benidorm ha acabat amb la mort d'un i la detenció del segon, que ha quedat ferit per lesions amb arma blanca. La Policia Nacional ha informat del succés aquest divendres, que segons sembla va tindre lloc arran d'una baralla. 

Els agents es mobilitzaren cap a l'escenari dels fets gràcies a una telefonada al 091 en què alertaven que hi havia dos individus ferits en un immoble ubicat en la capital turística valenciana. Allà comprovaren que el més major, de 68 anys, es trobava en el pis superior de la casa amb múltiples ferides sagnants en tòrax, abdomen, cap i cama esquerra en un estat més greu que l'altre ferit, de 60 anys, que estava a l'exterior. 

Després d'atendre'ls als dos, els traslladaren a l'Hospital de la Vila Joiosa, però el més major no ha pogut superar les ferides que, presumptament, li ha causat l'altre. El supervivent continua ingressat sota custòdia policial i està detingut per un delicte de temptativa d'homicidi i lesions, a l'espera de l'evolució mèdica per a poder passar a disposició judicial.

Mentrestant, la Policia Nacional manté oberta una investigació per a aclarir els fets i determinar que tots dos convivents es van lesionar mútuament.

També et pot interessar

stats