Una avaria provoca talls ferroviaris entre Algemesí i Benifaió

Renfe ha reforçat el servei amb autobusos directes entre València-Xàtiva i València-Alzira, sense parades en estacions intermèdies

Imatge d'arxiu d'un tren de Rodalies
Imatge d'arxiu d'un tren de Rodalies / Renfe

Una incidència tècnica en el traçat ferroviari entre les estacions d'Algemesí i Benifaió està provocant talls tant en el trànsit de trens de Rodalia (línia C-2) com en els trajectes de mitjana i llarga distància entre València i Alacant.

Segons ha informat Renfe, el problema en la infraestructura ferroviària deixa el traçat amb una sola via hàbil, per la qual cosa s'estan produint retards mitjans de 30 minuts i s'han suspés trens, que circularan un per hora en cada sentit entre València i Xàtiva.

La incidència afecta també a trens de mitjana i llarga distància, és a dir Euromed i Intercity. A més a més, s'ha reforçat el servei mitjançant autobusos directes València-Xàtiva-València i València-Alzira-València que no realitzaran parades en estacions intermèdies.

Diversos tècnics d'Adif s'han traslladat a la zona per a solucionar l'incident i la companyia ha informat que s'espera que el servei recupere gradualment les freqüències de pas habituals.

També et pot interessar

stats