Una avaria elèctrica provoca retards en tota la xarxa de Metrovalència

L'avaria s'ha produït a causa del trencament d'una bomba d'aigua i els operaris estan treballant per a reparar-la.

Imatge d'arxiu de Metrovalència / À Punt NTC
Imatge d'arxiu de Metrovalència / À Punt NTC

El servei de Metrovalència ha advertit aquesta vesprada que hi ha diverses cancel·lacions en algunes línies que connecten el centre de la ciutat amb zones perifèriques, afectades per una avaria elèctrica.

Segons han informat a través del compte de Twitter, hi ha hagut "retards generalitzats en tota la xarxa." En concret, durant la vesprada la circulació s’ha interromput completament entre Safranar i València Sud, un fet que ha afectat les línies 1, 2 i 7.

Segons ha informat Metrovalència l'avaria s'ha produït a causa del trencament d'una bomba d'aigua i els operaris estan treballant per a reparar-la. La companyia afegeix que està informant de la incidència a través de la megafonia i que fa el possible perquè circulen la majoria de trens.

Aquesta aturada ha perjudicat els passatgers de la resta de trajectes, sobretot aquells que havien de fer transbordaments.  Han sigut nombroses les queixes de les persones que s’ha quedat durant molt de temps esperant una solució a l’andana i han pujat fotografies per denunciar la situació, amb les vies inundades.

També et pot interessar

stats