Una app per a encertar la talla de les sabates comprades per internet

6 min.

Comprar per internet és una realitat cada vegada més freqüent. Tanmateix, hi ha un mercat que es continua resistint un poc per les seues característiques, el del calcer. Una start-up valenciana, My feeting room, ha creat una aplicació que facilita encertar la talla de les sabates que es compren a través de la xarxa.

El sistema permet conéixer la talla correcta sense haver d'emprovar-se la sabata físicament, i acostuma a encertar, amb un marge d’error mínim. "L'usuari es descarrega l'aplicació, fa tres fotos al peu, obté un model en 3D dels peus i comparem aquest model amb les mesures de les sabates directament", ha assenyalat en la secció de xarxes de Les notícies del matí Diana Cañigral, cofundadora i directora de tecnologia d'aquesta iniciativa.

"S'obté un número identificatiu, que seria com el DNI del peu, i este número es fa servir en les pàgines web on es volen comprar les sabates. Es com un plugin que afegim a les pàgines web de les empreses", comenta Cañigral. Un projecte que es troba en fase de testatge i que ha sigut triat com la millor idea de l'Explorer Space de la Universitat de València, un reconeixement que portarà la seua creadora, Carolina Lacasta, a Silicon Valley, als Estats Units, en el marc del programa Explorer.

De moment, l'start-up ha contactat amb diferents empreses que hi estan interessades i s'espera que al setembre l’aplicació comence a estar activa.

stats