Una aplicació per a endur-te la falla de PichiAvo on vulgues

AmbiensVR desenvolupa una eina amb realitat augmentada que permet col·locar el monument en qualsevol localització i compartir la imatge en xarxes.

Captura de l'app 'Pichiavo Falla AR'
Captura de l'app 'Pichiavo Falla AR' / Ambiens VR

Els artistes valencians PichiAvo porten enguany el món dels grafits a la falla de la plaça de l’Ajuntament, amb un mural amb una xicoteta representació d’aquesta modalitat artística. Una falla en què destaca la figura del personatge femení de la Pau. Enguany, a més de poder veure-la in situ també ens la podem emportar on vulguem gràcies a la realitat augmentada.

L’empresa AmbiensVR ha creat una aplicació que permet col·locar la falla en qualsevol espai real, fer-ne una foto o un vídeo i compartir el contingut en els canals socials. Una idea desenvolupada amb Turisme València que té com a principal objectiu la promoció turística de la festa.

“Permet endur-se el model en 3D de la falla, posar-lo en qualsevol lloc a l’espai real i traure fotos i vídeos per a compartir en les xarxes socials”, comenta Pietro Caci, un dels creadors de l’aplicació. Explica que la idea va sorgir d’una conversa informal quan es va pensar que seria interessant dissenyar alguna acció per a fer les Falles més visibles i que el fenomen esdevinguera viral. 

L’aplicació interpreta la localització en què es troba l’usuari i afegeix el monument, de manera que es pot girar, canviar de mida i col·locar on es vulga. S’hi pot accedir a través d’un codi QR que es troba en el marxandatge de la falla. També a través de la pàgina de Visit València de la Regidoria de Turisme de la ciutat i buscant en Google Play o en l’Apple Store.

També et pot interessar

stats