Una adolescent de Torrent denuncia un home per violar-la després de quedar per Instagram

Agents de la Policia Local han detingut un jove de 21 anys i han obert una investigació per a aclarir els fets

La Canyada del Conill en Torrent (l'Horta), lloc on s'ha trobat a la víctima
La Canyada del Conill a Torrent (Horta Sud), lloc on s'ha trobat la víctima / Ajuntament de Torrent

La Policia de Torrent (Horta Sud) investiga una violació després que una adolescent haja presentat una denúncia, segons han confirmat a À Punt fonts municipals.

A la víctima, de 14 anys, la va trobar un vianant aquest divendres de vesprada semiinconscient estesa en terra a la Canyada del Conill del Vedat, després que un jove amb qui va quedar a través d'Instagram la violara i abandonara, segons informa el diari Levante.

El presumpte autor dels fets, de 21 anys, va ser detingut prop de l'estació de metro de la localitat una hora després que trobaren la víctima. L'adolescent, a qui van traslladar a l'ambulatori, va explicar que havia quedat amb un xic que havia conegut per Instagram i que aquest l'havia violada. En tindre coneixement, els agents de Policia Local van acudir al metro, ja que segons havia declarat la menor, el presumpte agressor va arribar a la cita utilitzant aquest mitjà de transport públic.

Gràcies a les descripcions de la víctima, que va explicar que el jove portava tatuatges als braços i el cabell de color platí, la policia el va poder detindre ràpidament.

Tal com relata el Levante, en un primer moment el sospitós va negar ser el responsable dels fets i va intentar fer veure que estava allí amb la seua parella actual, però aquesta va negar fins i tot saber com li deien.

El detingut ha passat a disposició de la Policia Nacional i agents de la UFAM (Unitats d'Atenció a la Família i Dona) s'han fet càrrec del cas. El telèfon de l'arrestat ha sigut intervingut i l'analitzaran per a veure les converses que va mantindre amb la menor.

Com que la jove té menys de 16 anys, encara que les relacions sexuals hagueren sigut consentides, cosa que la víctima nega, el que va passar també seria delicte.

A la menor la van traslladar a un hospital, on un metge forense la va explorar i on va quedar ingressada sota observació a causa de l'atac d'ansietat que va patir, agreujat per una cardiopatia. Els agents també van prendre mostres biològiques que ara analitzaran.

També et pot interessar

stats