Una administració de València reparteix més d'onze milions del tercer premi del sorteig de Reis

El despatx, ubicat al barri d'Aiora, ha venut 450 dècims del número 19467, premiats amb 25.000 euros cadascun

Celebració del tercer premi a València
Celebració del tercer premi a València / Efe

Una pluja de més d'onze milions d'euros: és la quantitat que ha deixat enguany el sorteig extraordinari de Reis a la ciutat de València de la mà del tercer premi. Un establiment del carrer de Francesc Bellvís, al barri d'Aiora, ha venut 450 dècims del número premiat, el 19467, que té uns guanys de 25.000 euros per cada bitllet. En total, 11,25 milions d'euros que es repartiran en aquest humil barri del districte dels Camins al Grau. 

L'administració número 42 ha distribuït els 450 dècims per finestreta, per la qual cosa està "molt repartit" ja que "ha jugat tot el barri", ha explicat Ernesto Sánchez, responsable del local també conegut com La Carabassa d'Or".

L'alegria ha corregut com la pólvora entre el veïnat passades les dotze del migdia i l'administració número 42 s'ha omplit ràpidament dels afortunats posseïdors de les paperetes guanyadores. Un regal inesperat en el dia de Reis que molts tardaran a oblidar. 

Les altres cinc sèries del 19467 —50 dècims— s'han distribuït en administracions i despatxos de Santa Cruz de Tenerife, Granadilla de Abona (Tenerife), O Porriño (Pontevedra), Madrid, Estepona (Màlaga), Las Palmas, Mota del Cuervo (Conca), Noia (la Corunya), Villafranca de Córdoba (Còrdova), l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) o Jerez de la Frontera (Cadis). En total, 1,25 milions d'euros. 

També et pot interessar

stats