Una administració d’Alaquàs regala dècims del 13441 a qui es tatue el número

De moment han aconseguit que més de cinquanta persones s’enduguen el dècim a casa

Una administració d’Alaquàs regala dècims del 13441 a qui es tatue el número / À Punt NTC

L’administració de loteria d’Alaquàs Loterías Castillo regala un dècim del número 13441 si qui el compra se'l tatua. Fins ara, una cinquantena de persones han fet un pas avant i s’han atrevit a fer-ho. 

Moltes vegades es tria un número amb un significat emotiu a l’hora de triar quin dècim comprem per al sorteig de la Grossa de Nadal. La data de naixement dels fills o filles, l’aniversari de boda o qualsevol altra efemèride que per a nosaltres siga important solen ajudar-nos a prendre la decisió, qualsevol cosa per elegir el dècim que continga els números encertats. 

A Loterías Castillo, a Alaquàs (Horta Sud), els agrada fer accions divertides cada Nadal per a comboiar la gent a comprar un dècim, explica el gerent, Marcos Bernabeu, a À Punt NTC. A poc a poc cada any han anat apujant el nivell i enguany han tingut la idea de tatuar totes les persones que compren el seu número favorit: el 13441.

Fins ara, més de cinquanta persones s’han deixat convéncer i s’han endut el dècim gratis després d’haver-se tatuat el número. No se sap mai què és el que pot atraure la sort.

També et pot interessar

stats