Una acolorida Desfilada del Ninot recorre el centre d'Alacant

Una pluja intermitent acompanya les 89 comissions de fogueres participants

Els components de les 89 comissions que enguany planten monument anaven vestits amb disfresses relacionades amb el tema de la seua foguera.
Els components de les 89 comissions que enguany planten monument anaven vestits amb disfresses relacionades amb el tema de la seua foguera. / Ajuntament d'Alacant.

Una pluja suau i intermitent ha acompanyat aquesta nit la Desfilada del Ninot, que ha omplit de color i imaginació el centre d'Alacant. Passades les 20.00 hores, la cavalcada ha arrancat a la plaça dels Estels i ha recorregut l'avinguda d'Alfons el Savi, la rambla de Méndez Núñez, el carrer d'Altamira i ha acabat a la plaça de l'Ajuntament. 

Els components de les 89 comissions que enguany planten monument anaven vestits amb disfresses relacionades amb el tema de la seua foguera. També portaven un ninot del seu monument o que han fet expressament per a aquesta manifestació de festa, en què també han participat algunes barraques.   

A la rambla de Méndez Núñez han instal·lat la tribuna, des d'on la bellesa del foc, Aleida González, i la bellesa del foc infantil, Andrea del Caño, acompanyades de les respectives dames d'honor, han vist la desfilada. Totes elles també anaven disfressades amb un barret en forma de tortada coronat amb el número 90, els anys que les Fogueres compleixen enguany. Junt amb elles estaven el president de la Federació de Fogueres, Manuel Jiménez, i altres autoritats municipals, com l'alcalde, Luis Barcala, i el regidor de Festes, José Ramón González.  

Les belleses, acompanyades de l'alcalde d'Alacant (tercer per l'esquerra) amb un barret commemoratiu del 90 aniversari de les Fogueres. / Ajuntament d'Alacant 

A la tribuna també estava el jurat que premiarà les millors disfresses i presentació de les comissions de fogueres que han concorregut a la Desfilada del Ninot. 

També et pot interessar

stats