Un xiquet ferit en ser atropellat per un autobús a València

És la tercera vegada en quatre dies que un autobús atropella un vianant a València.

Imatge d'arxiu d'una ambulància SAMU
Imatge d'arxiu d'una ambulància SAMU / Europa Press

Un xiquet de cinc anys ha resultat ferit, amb traumatisme cranioencefàlic, després de ser atropellat per un autobús al Passeig Marítim de València, segons han informat fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències. És el tercer accident d’autobús i vianants que s’ha registrat a València els últims dies.

Els serveis d’emergència han rebut l’avís poc després de les tres de la vesprada d’aquest dimecres. Al lloc de l’accident s’han desplaçat diverses ambulàncies que, després d’estabilitzar el menor, l’han traslladat a l’Hospital Clínic.

Es tracta, almenys, del tercer accident en què s’han vist implicats vianants i autobusos a la ciutat de València els últims dies, encara que en els casos anteriors el balanç va ser més tràgic perquè hi va haver víctimes mortals. Ahir dimarts una dona de 44 anys va morir atropellada en el conegut com Bulevard Sud, a l’altura del Cementeri General de València. D’altra banda, dissabte passat un autobús de l’Empresa Municipal de Transport (EMT) va atropellar mortalment un home de 60 anys al barri de Natzaret.

També et pot interessar

stats