Un xiquet d'Altea de 13 anys rep dues punyalades al coll

El presumpte agressor ha ingressat en presó sense fiança.

Els fets ocorregueren el dimecres 12 de setembre, quan el xiquet tornava a sa casa, a la partida Cap Negret d'Altea
Els fets ocorregueren el dimecres 12 de setembre, quan el xiquet tornava a sa casa, a la partida Cap Negret d'Altea / Europa Press

La Guàrdia Civil ha detingut a Altea un jove de 18 anys per atacar a punyalades un menor de només 13 anys d'edat. 

Els fets ocorregueren el dimecres 12 de setembre, quan el xiquet tornava a sa casa, a la partida Cap Negret d'Altea. En el moment de guardar la bicicleta en el traster, l'agressor, que portava una màscara i unes ulleres per a evitar ser reconegut, el va escometre i li va assestar dues punyalades al coll. 

Poc després, al centre de salut alertaren la Guàrdia Civil i, a causa de la gravetat de les lesions, el menor va ser traslladat a l'Hospital General de la Vila Joiosa, on va haver de ser intervingut d'urgència al quiròfan, ja que una de les ferides estava a pocs mil·límetres del paquet vascular.

Els agents començaren a buscar l'agressor pels voltants del domicili del menor i molt prompte el trobaren en un bancal pròxim, on trobaren també un mànec de cúter, modificat per a acollir un punxó, l'arma blanca amb què va cometre l'atac, i la màscara i les ulleres que duia en aquell moment.

La Guàrdia Civil d'Altea va detindre el jove, que està acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa amb resultat de lesions. El jutjat d'instrucció número 1 de Benidorm va decretar el seu ingrés en presó incondicional i sense fiança.

Per la seua part, el menor va ser donat d'alta hospitalària l'endemà de la intervenció i ja es troba fora de perill.

També et pot interessar

stats