Un virulent incendi a Barcelona deixa més de trenta persones afectades

El foc ha començat al baix d’un edifici de l’Eixample i el fum ha involucrat huit blocs de vivendes

La majoria del veïnat ha pogut tornar ja a les seues vivendes, en constatar els bombers que no hi havia danys estructurals en els habitatges
La majoria del veïnat ha pogut tornar ja a la seua vivenda, en constatar els bombers que no hi havia danys estructurals en els habitatges / Europa Press

Un incendi molt virulent en un baix del barri de l’Eixample de Barcelona, que s’ha registrat aquesta matinada, deixa trenta-quatre persones afectades que han sigut ateses.

El foc s’ha iniciat arran d’una explosió i ha afectat huit blocs d’edificis de la zona, encara que la majoria de veïns han pogut tornar ja a les seues vivendes una vegada els bombers han comprovat que no han patit danys estructurals.

A hores d’ara només quatre persones estan ingressades a l’hospital, una d’elles en estat greu. De les altres tres persones, dos estan en estat menys greu i la tercera, lleu. La resta ha rebut l’alta en el lloc del succés després de ser ateses pels serveis d’emergències que s’han desplaçat a la zona.

No han transcendit les causes de l’incendi que s’ha iniciat al carrer de València de la capital catalana. Els Mossos d’Esquadra les investiguen.

"S'estan estudiant totes les hipòtesis", segons ha afirmat el cap de guàrdia dels Bombers de Barcelona, Víctor Molinet, qui ha afegit que el que sí que se sap amb certesa és que l'explosió s'ha produït en un local.

També et pot interessar

stats