Un violent apunyalament a plena llum del dia deixa tres detinguts a Múrcia, un d’ells amb la mà semiamputada

La denúncia per amenaces d’un dels implicats a l’altre, exparella de la seua nóvia, pot haver sigut el detonant de l’agressió a la localitat murciana de Molina del Segura

Un violent apunyalament a plena llum del dia deixa tres detinguts, un d’ells amb la mà semiamputada
Un violent apunyalament a plena llum del dia en un carrer de la localitat murciana de Molina del Segura

Un apunyalament molt violent a plena llum del dia en un carrer de la localitat murciana de Molina del Segura ha deixat tres detinguts, un d’ells amb la mà semiamputada i ingressat a l’hospital per les greus ferides que li van fer. Els fets van ocórrer aquest dimecres, poc després de les dues de la vesprada, quan el ferit, de 33 anys, estava amb la seua nóvia i es van acostar dos agressors, un dels quals era exparella de la xica.

Tot fa pensar que la denúncia que va presentar el ferit, que havia tingut una relació sentimental amb la xica, contra un dels agressors per haver-lo amenaçat va ser el detonant d’aquesta greu baralla. Els dos joves que van assaltar l’home de 33 anys portaven un ganivet de cuina de grans dimensions.

Ara es troben detinguts a la comissaria de la Policia Nacional, acusats de temptativa d’homicidi, mentre que l’home hospitalitzat està també detingut mentre es recupera a l'hospital per un presumpte delicte d’agressions.

El ferit més greu, operat a Madrid

L’home ferit va ser conduït en ambulància fins a Albacete i, des d'allí, traslladat en helicòpter a un hospital madrileny amb la mà semiamputada. En aquest centre hospitalari el van intervindre d’urgència per a reimplantar-li-la.

Els dos agressors van resultar amb ferides de menor consideració i van ser atesos a l'hospital Virgen de la Arrixaca de Múrcia, mentre que la dona, de 30 anys, va ser assistida per un atac d'histèria en presenciar l'agressió.

Un veí de 60 anys que va veure els fets va poder arrabassar el ganivet en el moment en què arribaven els primers agents de la policia, que van arribar a apuntar amb les armes perquè cessara l'agressió.

La família demana respecte

Com que l’apunyalament va ser a les dues de la vesprada, nombrosos testimonis el van presenciar i fins i tot el van gravar. La família de l’home de 33 anys ha demanat que es deixen de difondre les imatges que circulen per les xarxes socials, perquè el caràcter violent que evidencien no fa més que “provocar dolor i sofriment”, com ha traslladat l’alcalde de la localitat, Eliseo García.

"José va ser operat ahir i el pronòstic és bo, fet que ens alegra profundament. La seua família em dona trasllat d'una petició que és important que complim per a mostrar el nostre respecte: que es deixen de difondre imatges que només estan provocant dolor i sofriment", ha dit l'alcalde en el seu compte de Twitter.

Karina, una veïna del carrer que va presenciar els fets des sa casa, ha narrat a EFE els moments de tensió i por que van viure els testimonis en veure la violència de l’agressió. 

També et pot interessar

stats