Un vídeo promocional inspirat en un poema d’Estellés, premiat en els New York Festivals TV & Film Awards

L’espot premiat, 'Delicious València. Eternal and seasonal', mostra els atractius de la gastronomia valenciana

L’espot 'Delicious València. Eternal and seasonal' triomfa als New York Festivals TV & Film Awards
L’espot 'Delicious València. Eternal and seasonal' triomfa als New York Festivals TV & Film Awards / Visit València
21 d'abril 2023 - 13:22

“No hi havia a València, dos amants com nosaltres”. El vers a què li va posar veu Ovidi Montllor i ha inspirat desenes d’obres artístiques i literàries, ara en anglés, han conquerit també un dels premis internacionals més prestigiosos de la indústria de la televisió i el cinema, els New York Festivals TV & Film Awards.

L’espot 'Delicious València. Eternal and seasonal', que arranca amb un dels versos més coneguts del poeta Vicent Andrés Estellés i mostra els encants de la gastronomia valenciana, ha sigut reconegut amb el tercer premi de la categoria de film turístic.

El vídeo, impulsat per Visit València (a través de la marca gastronòmica Delicious Valencia) i produït per l'agència creativa WeAddYou i la productora Icònic, fa un viatge visual i sonor des d’aquest poema als paisatges, els productes i les receptes locals. Els protagonistes són alguna de les cares més conegudes de la gastronomia valenciana, com Ricard Camarena, Begoña Rodrigo, Luis Valls, Bernd Knöller, o Carito Lourenço entre altres. 

Amb el lema de la campanya, 'València, eterna i de temporada', Delicious Valencia ha volgut posar l'accent en el fet que la gastronomia valenciana "no només és estiu, és també hivern, tardor i primavera" segons detallen "més enllà de les seues fronteres".

També et pot interessar

stats