Un veí de València troba al carrer un milió d'euros en dècims de loteria

El ciutadà va informar de la troballa a Loteries i Apostes de l'Estat i els dècims ja estan en l'administració de loteria on anaven destinats

M'ha tocat la loteria!

Hussein Ayoub no podrà dir mai més que no li ha tocat la loteria. Així ho comenta amb sentit de l'humor mentre relata la troballa, ahir dilluns, d'una carpeta amb un milió d'euros en dècims per al sorteig del pròxim 10 de juliol.

Hussein anava a comprar el pa poc després de les 10.30 del matí al carrer de Maria Cristina de València prop de la Llotja. Allí, damunt d'una xapa metàl·lica instal·lada amb motiu de les obres a la zona va vore una carpeta que va resultar ser de Loteries i Apostes de l'Estat. Va pensar que algun repartidor la devia haver perduda. "Com visc prop vaig agafar el paquet i vaig tornar a casa", recorda. La seua sorpresa va arribar quan va descobrir que la carpeta tenia dècims per valor aproximat d'un milió d'euros. "Una fortuna", agrega.

Hussein va actuar amb rapidesa. Primer va buscar en internet un telèfon general de loteries on va informar de la troballa i, després de demanar-li algunes referències sobre els dècims, va ser informat que corresponien a l'administració de loteria del carrer de la Bosseria, situat a pocs metres d'on va aparéixer la carpeta. Deu minuts després li van telefonar de la mateixa administració, li agraïren un gest que els evitava un " trastorn" i anaren a arreplegar els dècims.

Hussein diu, amb humor, que es va quedar un poc decebut perque li van donar dos apostes de Bonoloto com a gratificació. Però està ben content del que va fer. "Me sent orgullós d'haver-los tornat. Cal ser honrat", remarca.

L'administració de loteria ha explicat a À Punt que la carpeta amb els dècims és de Loteries i Apostes de l'Estat i es va perdre abans que els foren entregades les apostes. À Punt ha demanat a l'organisme públic informació sobre aquest fet.

També et pot interessar

stats