Un veí de València ofereix fins a 2.000 € a qui trobe la seua gata

L'animal va desaparéixer al barri de les Tendetes el divendres 14

Missatge compartit a través de les xarxes socials
Missatge compartit a través de les xarxes socials

Un veí del barri de les Tendetes de València ofereix una recompensa de fins a 2.000 € per a qui trobe la seua gata, que es va escapar de casa el divendres 14. Es tracta d'una gata egípcia que ha viscut amb la família des de fa deu anys i que necessita medicació, segons ha explicat el jove en À Punt. L'animal va eixir per la porta quan el veí va obrir-la per a arreplegar un paquet, i el mateix repartidor el va avisar que l'havia sentida poc després al carrer Ramon Llin, cap a l'avinguda de Burjassot.

El veí ha compartit dos telèfons de contacte (622 258 381 i 659 400 667) i el seu perfil de les xarxes socials perquè qualsevol persona que puga tindre alguna pista li la faça saber. A més, durant els últims dies ha mobilitzat un dispositiu de cerca pel barri per tal de trobar-la com més prompte millor, ja que es tracta d'una raça sense pèl i les baixes temperatures actuals poden ser perjudicials.

Què cal fer si es perd un animal de companyia

En cas que desaparega algun animal que viu en un domicili, serà important buscar-lo per la zona durant els primers moments. Caldrà avisar el veïnat i cridar la Policia Local, que comprovarà si s'ha rebut algun avís previ i ho tindrà en compte per si alguna persona telefonara posteriorment amb alguna pista. De la mateixa manera, en cas de trobar al carrer un animal que parega desorientat, la millor opció serà cridar la policia per a comunicar-ho i retindre'l, en cas que siga possible i segur, fins que arribe la patrulla corresponent.

També et pot interessar

stats