Un veí troba 120 quilos de cocaïna en plena platja del Saler

La droga estava amagada a saques dins de quatre bidons a l'altura de Casal d’Esplai

Droga trobada a la platja del Saler
Droga trobada a la platja del Saler / Policia Local de València

La troballa per part d'un veí de diversos bidons en un tram de la platja del Saler, a València, ha permés a la Policia Local descobrir al seu interior 120 quilos de cocaïna que es troben ja custodiats per la Guàrdia Civil.

Segons fonts municipals, una patrulla de l'operatiu especial de platges del sud que prestava servei de vigilància en el Perellonet va rebre, al voltant de les 12:30 hores d'este dimarts, un avís per part d'un veí que acabava de trobar diversos bidons a la platja a l'altura del Casal d’Esplai. Es tractava de quatre saques de color negre cobertes amb xàrcies.

Els agents arrossegaren les saques a l'arena i comprovaren que al seu interior hi havia paquets precintats de color negre. Davant de la sospita de què es poguera tractar de droga, la patrulla avisà la caserna de la Guàrdia Civil del Perellonet i es va comprovar que els paquets contenien cocaïna.

En total, es tractava de quatre saques amb 120 quilos de cocaïna que han sigut depositades a la Comandància de la Guàrdia Civil de València.

També et pot interessar

stats