Un veí de Catarroja, atés pel fum d’un incendi de vegetació

Emergències ha declarat la situació 1 del Pla Especial contra el Risc d’Incendis Forestals per la proximitat d’habitatges a la zona on s’ha declarat l’incendi

Imatge d'arxiu d'un bomber del Consorci Provincial de Bombers de València
Efectius del Consorci Provincial de Bombers de València treballant en les tasques d'extinció de l'incendi / Consorci Provincial de Bombers de València

Un veí de Catarroja ha hagut de ser atés pel fum d’un incendi de vegetació que s’ha declarat al terme municipal de Catarroja (Horta), al camí des de Santa Ana a Paiporta, tot i que no ha necessitat ser traslladat a un centre hospitalari.

Segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d’Emergències (CICU), el fum de l’incendi ha entrat en una casa de camp causant que l'inquilí haguera de ser atés per una unitat de Suport Vital Bàsic que ha enviat la Conselleria de Sanitat Universal. Des del CICU han assenyalat que l'home "està bé".

Emergències també ha comunicat, a través del seu compte de Twitter, que fins al lloc dels fets s’han desplaçat una unitat de bombers forestals de la Generalitat, una autobomba, bombers dels parcs de Catarroja i Burjassot, un sergent, tres dotacions de brigades forestals del Consorci Provincial de València i un mitjà aeri.

S’ha arribat a declarar la situació 1 del Pla Especial contra el Risc d’Incendis Forestals (PEIF) per la proximitat d’habitatges a la zona on s’ha declarat l’incendi, però el Consorci Provincial de Bombers de València ha donat el foc per controlat a les 17:03 h. Unes hores després, a les 21:15 h, Emergències ha informat que l'incendi havia estat extingit "sense més danys materials ni personals".

També et pot interessar