Un veí de Castelló de la Plana denuncia que l'inquilí del seu xalet l’ha convertit en una macroplantació de marihuana

La casa està totalment destrossada, amb les portes despenjades i les habitacions desmantellades. 

Un veí de Castelló de la Plana denuncia que l'inquilí del seu xalet l’ha convertit en una macroplantació de marihuana / À Punt NTC

A Castelló de la Plana un veí ha vist l'inquilí del seu xalet convertir un una macroplantació de marihuana. La casa està totalment destrossada, amb les portes despenjades, les habitacions desmantellades i tota cablejada. 

Durant tres anys l’inquilí ha convertit el que era un xalet de 170 metres per planta i 7 habitacions en una macroplantació de marihuana. El propietari, Toni Herrera, ha assegurat a À Punt Notícies que totes les habitacions estaven amoblades i ara pràcticament tot ha desaparegut. “Han utilitzat cada centímetre d'espai per al cultiu de marihuana”, ha manifestat. 

Amb un contracte firmat i cobrant 1.300 euros al mes de lloguer, Toni no hauria imaginat mai l’estat en què acabaria el seu xalet. “Et trobes una casa que tenies tan cuidada, tan mimada i de sobte veus eixa destrucció”, ha dit. 

L'inquilí està a la presó per un presumpte delicte de tràfic de drogues i el propietari ara ha de fer front a la hipoteca i a més de 180.000 euros en desperfectes.  

També et pot interessar

stats