Un vaixell xoca al port de Barcelona i causa un incendi

L'accident ha provocat la caiguda d'una grua i un incendi de quatre contenidors, encara que no hi ha hagut ferits.

Un vaixell xoca al port de Barcelona i causa un incendi

Un vaixell de càrrega ha xocat contra el moll sud del port de Barcelona quan eixia de la instal·lació i ha provocat la caiguda d'una grua de les que operen en la terminal de contenidors i ha causat un incendi que n'ha afectat quatre, encara que no s'han produït ferits.

Un portaveu del port de Barcelona ha explicat que l'accident ha tingut lloc poc després de les 8:00 hores i que en aquell moment no hi havia operaris a la terminal de contenidors situada al moll.

En caure sobre el moll la grua, que porta en el seu interior un depòsit de gasoil, aquesta s'ha incendiat, la qual cosa ha originat una gran columna de fum, visible des de diversos punts de la capital catalana. El foc s'ha estés a quatre contenidors que es trobaven en la terminal.

Els Bombers de Barcelona, que han acudit al lloc a extingir l'incendi, han desallotjat de la zona afectada a persones i camions per a facilitar les tasques, segons ha informat l'ajuntament de la ciutat.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat dotze vehicles dels bombers, que estan traslladant depòsits d'espuma per a continuar els treballs d'extinció. L'incendi no ha arribat a afectar la circulació de la Ronda Litoral de Barcelona, molt pròxima al lloc de l'accident.

També et pot interessar

stats