Un usuari agredeix dues auxiliars administratives al centre de salut del barri de Beniopa de Gandia

El CSIF demana mesures urgents per a evitar que aquests fets es reproduïsquen i Sanitat assegura que ja ha contactat amb la Policia Local per a reforçar la seguretat a la zona

Centre de salut  Beniopa de Gandia
Centre de salut Beniopa de Gandia / Google Streetview

Un usuari ha agredit aquest dijous dues auxiliars administratives al centre de salut situat al barri de Beniopa de Gandia (Safor), després d'insultar-les i entrar en l'espai tancat on estaven, segons ha denunciat el sindicat CSIF.

El sindicat assegura que l'usuari ha agafat del coll una d'aquestes professionals en un intent d'asfixiar-la, i a una altra li ha llançat un monitor d'ordinador, la qual cosa li ha provocat una ferida en la part posterior del cap que ha requerit sutura, a més de patir marejos i crisis d'ansietat.

La central sindical "exigeix mesures urgents per a evitar que aquests fets es reproduïsquen" i més concretament, ha sol·licitat vigilància de seguretat en tots els recintes, avaluació de riscos psicosocials en els llocs de treball i campanyes de sensibilització contra les agressions.

Des de la direcció del departament de salut de Gandia lamenten els fets ocorreguts aquest dijous al centre de salut de Beniopa i "estudiaran les mesures pertinents perquè no torne a passar", segons han explicat en declaracions a À Punt. La direcció, de fet, agrega que ja ha tingut "converses amb la Policia Local per a reforçar la seguretat a la zona".

També et pot interessar

stats