Un de cada tres municipis valencians no ha tingut morts per covid

Encara hi ha 11 localitats de les 542 que conformen la Comunitat Valenciana que no han notificat ni un sol contagi en 22 mesos de pandèmia

Municipis lliures de covid

Malgrat que més de 8.000 persones han mort en la Comunitat Valenciana a causa del coronavirus des que el març de 2020 començara la pandèmia, hi ha 181 localitats que no han registrat cap decés per covid, la qual cosa representa el 33,4% del total de municipis.

A més, encara hi ha 11 localitats de les 542 que conformen el territori valencià, que persisteixen sense haver notificat un sol contagi en vint-i-dos mesos.

La província en què menys municipis s'han vist afectats per defuncions a causa de la covid-19 ha sigut Castelló, on pràcticament una de cada dues localitats no han tingut cap decés. És també la que compta amb més pobles lliures de contagis, un total de cinc.

Per contra, a la província de València tres de cada quatre municipis han hagut de lamentar defuncions per coronavirus. El nombre de localitats sense cap cas positiu és de tres, la mateixa xifra que a la província d'Alacant, segons les dades de la Conselleria de Sanitat.

Municipis lliures de covid

  1. Castell de Cabres
  2. Palanques
  3. Sacanyet
  4. Torralba
  5. Sorita del Maestrat
  6. Castell de Guadalest
  7. Confrides
  8. Bolulla
  9. Sempere
  10. La Pobla de Sant Miquel
  11. Vallés

També et pot interessar

stats