Un treballador de Vila-real denuncia que l’han acomiadat per donar positiu en un test serològic

L’havien contractat en un magatzem de taronges, a través d’una ETT, però li van rescindir el contracte.

VÍDEO | Un treballador de Vila-real denuncia que l’han acomiadat per donar positiu en un test serològic

Acomiadat per donar positiu en un test serològic de coronavirus. És el que li ha ocorregut a un veí de Vila-real (Plana Baixa), Eisenhower Vidal, a qui una empresa de treball temporal, de les conegudes com a ETT, li ha rescindit el contracte en eixir-li positiu un test serològic. L’home va passar la Covid-19 al desembre i ara ja tenia l’alta per a treballar.

Eisenhower havia aconseguit treball com a conductor de carretons d’un magatzem de taronges d’Almassora a través de l’empresa de treball temporal Interim Group. Però poc abans d’incorporar-se, li van rescindir el contracte perquè les proves serològiques que li exigien li van eixir positives, segons ha contat ell mateix a À Punt.

El metge de capçalera d’aquest veí vila-realenc va considerar que el seu pacient no necessitava la prova PCR perquè tenia l’alta mèdica i anticossos després d’haver passat la Covid-19.

À Punt ha intentat parlar amb algun responsable de l’empresa de treball temporal Interim Group de la sucursal de Vila-real on Eisenhower va signar el contracte, però des d’aquesta empresa no han volgut fer declaracions.

També et pot interessar

stats