Un treballador ferit en una explosió de clor a la piscina d’un hotel de Benicàssim

L'han assistit in situ per cremades a la cara i inflamació de les vies respiratòries, i després l'han traslladat a l'Hospital General Universitari de Castelló

Camió del Consorci Provincial de Bombers de Castelló a l'hotel on s'ha produït l'accident
Camió del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, a l'hotel on ha passat l'accident / Twitter: @SIAB_Castellon

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha informat que vora les 15:00 hores ha rebut un avís d’intervenció per a assistir un treballador d’un hotel de Benicàssim després de patir un accident laboral. Es tracta d’una explosió mentre l’operari manipulava el dosificador de clor de la depuradora de la piscina de l’hotel. 

El CICU ha mobilitzat una unitat de Vehicle d’Intervenció Ràpida i un altra de Suport Vital Bàsic. Primerament han assistit el treballador, que presentava cremades a la cara i inflamació de les vies respiratòries, i després l’han traslladat a l’Hospital General Universitari de Castelló.

D’altra banda, el servei d’informació del Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha contat a través del seu compte de Twitter que han mobilitzat una unitat de Bombers de la Plana Alta per a revisar i mesurar la piscina on ha passat l’accident. A més, han fet mesuraments de gasos i han ventilat la zona.

També et pot interessar

stats