Un total de 240 proves negatives descarten nous casos de coronavirus a la Comunitat Valenciana

Els 15 afectats en el territori valencià continuen amb símptomes lleus.

Un total de 240 proves negatives descarten nous casos de coronavirus a la Comunitat Valenciana
Un total de 240 proves negatives descarten nous casos de coronavirus a la Comunitat Valenciana

La Conselleria de Sanitat Universal no ha detectat cap cas nou de coronavirus aquest diumenge a la Comunitat Valenciana, on els 15 afectats per la malaltia continuen en estat lleu. A més, s’ha descartat com a negatives un total que 240 proves.

Sanitat ha habilitat el número 900 300 555 per a atendre totes les persones que hagen viatjat a les zones de risc i tinguen algun dubte. Fins aquest diumenge, el telèfon ha atés vora 2.100 telefonades, de les quals una mica més de la meitat han sigut consultes requerint informació general. La tercera part han sigut consultes de població amb símptomes però que no complien els criteris epidemiològics.

La consellera Ana Barceló ha participat durant el migdia d’aquest diumenge en la reunió per videoconferència del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut, presidida pel ministre de Sanitat, Salvador Illa, per a analitzar la situació i l’evolució del coronavirus.

Govern i comunitats autònomes han subratllat la “imprescindible col·laboració i coordinació” de totes les administracions en la gestió del coronavirus a Espanya.

En la reunió, que s’ha prolongat durant una mica més de dues hores, s’ha mostrat unanimitat en el fet que Espanya mantinga l’actual escenari que continua estant en la fase 1, és a dir, la fase de contenció. Així mateix, aquest dilluns se celebraran diverses reunions tècniques on s’analitzaran les mesures adoptades fins ara.

La Conselleria de Sanitat recorda que ha posat a la disposició de la ciutadania tota la informació en la pàgina web http://www.san.gva.es/coronavirus.

També et pot interessar

stats