Un testimoni afirma que l’acusat del crim de la CAM no estava en el concessionari quan van ocórrer els fets

Els nets de la víctima asseguren que la relació familiar era “bona”, encara que l’assassinada “volia més uns nets que altres”.

Miguel López, únic acusat per l’assassinat, arriba a l’Audiència en una sessió anterior del juí
Miguel López, únic acusat per l’assassinat, arriba a l’Audiència en una sessió anterior del juí / Morell (Efe)

Un proveïdor del concessionari on va ser assassinada María del Carmen Martínez, la viuda de l'expresident de la CAM, ha declarat que el gendre, Miguel López, estava fora de l’establiment quan van succeir els fets. 

D’acord amb aquest testimoni, el seu cotxe i el del sospitós estaven aparcats l’un al costat de l'altre i López se li va acostar per a acomiadar-se. El proveïdor havia acudit al concessionari a recollir una furgoneta que havia comprat. A preguntes del ministeri fiscal, el testimoni ha declarat que l'acusat "és una persona molt activa" i que, no obstant això, no el va notar "diferent, ni nerviós".

Per la seua banda, un mecànic de Novocar, que va treballar per a l'empresa 21 anys, ha explicat que, cap a les 19:00 hores d’aquell 9 de desembre, un altre dels treballadors del taller li va dir al responsable del llavador que hi havia algú sagnant en el llavador. "Quan vaig eixir a la porta em vaig creuar amb ell i em va dir que no m'acostara, que era la cap i que li havien pegat dos tirs", ha explicat. Aquest mateix testimoni ha aclarit que no s’hi va acostar. 

“Un sicari i altres coses”

En la sessió del juí que se celebra a Alacant també ha declarat un policia autonòmic, amic de la família, qui ha assegurat que "en aquells dies es va parlar d'un sicari i d'altres coses". Ha explicat que l’acusat Miguel López li va comentar que era “un barri perillós”, que havien atracat María del Carmen i que estava morta. A més, li va indicar que no portara fins al lloc dels fets Vicente Sala, fill de la víctima, ja que “és molt impressionable”.

Finalment, ha assenyalat que va tornar a veure l'acusat una hora abans del soterrament i que li va comentar: “A la meua sogra se li n’ha anat el cap, l'única cosa que volia era destruir la família”. 

També han declarat dos nets de la víctima, que han descrit la relació familiar com a “bona” i, fins i tot, "molt bona" i "de relació afectuosa", malgrat que han reconegut que la seua iaia els va manifestar que “volia més uns nets que uns altres”, en referència als fills de Vicente Sala.

També et pot interessar

stats