Un tercer incendi a la cooperativa agrícola d'Alginet obliga a evacuar una vintena de veïns

L'alcalde de la localitat, Pepe Alemany, ha confirmat a ‘Les notícies del matí’ que el foc ha sigut intencionat.

L'alcalde de la localitat, Pepe Alemany, ha confirmat a ‘Les notícies del matí’ que el foc ha sigut intencionat

A Alginet, a la Ribera Alta, els bombers han extingit a les tres d'aquesta matinada l'incendi originat a la cooperativa agrícola que ha obligat a evacuar una vintena de veïns, els quals ja han tornat a casa. 

L'alcalde de la localitat, Pepe Alemany, ha confirmat a Les notícies del matí que el foc, el tercer en els últims set anys, ha sigut intencionat perquè ha començat en dos punts alhora. Així i tot, no se saben els motius. L'última volta que es va botar foc a la cooperativa, al febrer de l'any passat, hi havia darrere un grup de persones que aprofitaren l'incendi per a furtar al poble.

Les flames s'iniciaren passades les 11 de la nit en un muntó de caixons de plàstic per a taronges que estaven emmagatzemats en un pati interior de les instal·lacions de la cooperativa.

Com que es tracta d'un material altament inflamable, es va originar una densa fumaguera negra que obligà a desallotjar una vintena de residents de sis immobles veïns fins que es va extingir totalment el foc.  Cinc cotxes de bombers acudiren a apagar les flames i, fins i tot, a refrescar les cases pròximes per a evitar que l'incendi es propagara.

També et pot interessar

stats