Un Talgo Barcelona-Cartagena queda atrapat durant hores a Ulldecona, Tarragona

Compromís demanarà en el Senat la compareixença de Isaías Táboas, president de Renfe.

VÍDEO | Un Talgo Barcelona-Cartagena queda atrapat durant hores a Ulldecona, Tarragona

El Talgo Barcelona-Cartagena, que ha quedat atrapat esta nit durant 12 hores a l'altura d'Ulldecona, Tarragona, a causa del tall de les vies per la pluja, finalment ha arribat a la seua destinació.  El comboi, en què viatjaven 300 passatgers, va veure interromput el viatge a les 17.30 h, quan va haver de parar a l'estació d'Ulldecona a causa del tall de vies que s'havia efectuat a Vinaròs (el Baix Maestrat).

Moltes de les persones afectades es van queixar del tracte que els va donar la companyia, i es van arribar a viure moments de tensió. El portaveu de l'operador ferroviari ha manifestat que en tot moment han seguit les instruccions de Protecció Civil.  

Renfe ha informat aquest matí que el tall de les vies a l'altura de Vinaròs, ahir a les 17.30 hores, va afectar durant 12 hores un total de 15 trens regionals i AVE que circulaven per la zona.

Només el servei que va eixir de Barcelona a les 15 h es va veure atrapat per l'aiguat, que va impedir que el comboi continuara el viatge o que traslladaren els passatgers per carretera.

Compromís demana la compareixença del president de Renfe

Compromís demanarà en el Senat la compareixença de Isaías Táboas, president de Renfe, per haver deixat els 300 afectats del Talgo “sense menjar ni menjar ni informació durant hores" en l'episodi de gota freda "previst amb una setmana d'antelació", per la qual cosa exigeix "compensacions als afectats i disculpes de l'empresa".

Encara que ha remarcat que comprèn "perfectament la situació d'ahir, en la qual tot es va col·lapsar a Vinaròs i comarca", ha defensat que "una companyia com Renfe, que gestiona contractes de tants milions per a transportar persones, ha de tractar educadament els seus clients, que han pagat bitllets que no són precisament barats per a anar d'un lloc a un altre i mereixen explicacions i un tracte digne".

També et pot interessar

stats