Un seminari a València analitza la violència de gènere des de la psicologia forense i l'àmbit jurídic

La Facultat de Psicologia de la Universitat de València acull dues taules redones per a "donar perspectiva al drama que suposen aquestes situacions".

La Facultat de Psicologia de la Universitat de València acull dues taules redones per a "donar perspectiva al drama que suposen aquestes situacions"
La Facultat de Psicologia de la Universitat de València acull dues taules redones per a "donar perspectiva al drama que suposen aquestes situacions" / UV.

La Facultat de Psicologia de la Universitat de València acull aquest dimecres un seminari per a tractar l'avaluació del mal psicològic, el perill i la reconstitució familiar després d'un succés de violència de gènere des de la psicologia forense i l'àmbit jurídic familiar.

El seminari, que té la finalitat d'"analitzar i donar perspectiva al drama que suposen aquestes situacions", es realitzarà en dues taules redones en què intervindran professionals en actiu que tractaran aquesta problemàtica des d'aspectes com la personalitat, les estratègies d'afrontament, la victimització o el context de revelació del maltractament.

La primera taula redona, que es realitzarà a les 16:00 hores, se centrarà en l'avaluació forense de la violència domèstica i intervindran com a ponents les psicòlogues forenses Cristina Andreu i Raquel Llop. En la segona taula, prevista per a les 18:30 hores, participaran les jutgesses María Tomasa Pons i María Ángeles Sierra Fernández-Victorio.

També et pot interessar

stats