Ampli dispositu policial per a evitar botellots i aglomeracions en la nit de Sant Joan

La gran majoria dels municipis costaners ha decidit prohibir o limitar l'accés a les platges per a evitar-hi les concentracions de persones

Un ampli dispositiu policial vetlarà per a evitar aglomeracions i botellots en la nit de Sant Joan

Platges desallotjades, sancions elevades i vigilància amb drons. La gran majoria dels municipis costaners de la Comunitat Valenciana han decidit prohibir o limitar l'accés a les platges per a evitar les concentracions de persones aquest dimecres a la nit per a celebrar Sant Joan.

La Policia i la Guàrdia Civil despleguen 3.000 agents i la Policia Autonòmica multiplicarà per quatre els efectius. Tot, a més dels dispositius especials de Policia Local que activarà cada municipi.

A València ciutat, les platges s'han desallotjat a les 19:00 hores i s'ha tancat el perímetre amb un dispositiu que compta amb 213 agents de la Policia Local, a més dels efectius de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil.  A Castelló de la Plana, les platges s'han desallotjat a les 20:00 hores.

Al litoral de la Costa Blanca també han tancat la majoria de les platges. Alacant ha destinat 300 agents de policia per a evitar concentracions a l'arena i el consum d'alcohol, que vigilarà també per l'aire, amb l'ajuda de drons. Localitats com Benidorm, la Vila Joiosa, Elx, Alacant, el Campello, Dénia o Oriola impediran l'accés a les platges des de les set de la vesprada.

Localitats costaneres com Almassora i Borriana també han pres la decisió de tancar la platja, i prohibir les fogueres i els banys la nit de dimecres. Altres, com Benicàssim, també han pres la mesura de tancar les platges des de les 20:00 hores. 

En el cas contrari trobem altres platges com ara les de Calp, Moraira, Torreblanca, Vinaròs o Nules on sí que es permet l'entrada de persones en esta nit de Sant Joan. Però només per a mullar-se els peus.

També et pot interessar

stats